Vi har alle hatt et krevende år, men spesielt for barn og unge så har pandemien lagt store begrensninger. For mange så er det å delta i organisert idrett en veldig viktig arena, og vi gleder oss stort over at vi nå går mot en gradvis gjenåpning av idretten.

I Macron føles det som om vi er på vei ut av en lang vinterdvale. Vi kjenner lukten av sommer og vi er forventningsfulle til trinnene som skal føre oss tilbake til hverdagen vi husker før pandemien. Dette ønsker vi å feire sammen med dere med en skikkelig vårkampanje.

Kampanjen varer fra fredag 16. april tom. lørdag 15 mai, og tilbudene gjelder både i nettbutikken og i Macron sine butikker. Klikk på «Nettbutikk» så finner dere raskt veien til BIL klubbshop, og adressene til Macron sine butikker (Macron Stores).

Tilbudene som gjelder under vårkampanjen hos Macron, er:
35% rabatt på alle produkter
Kampanjeprodukter med 55%-60% rabatt
Outlet produkter i Macron sine butikker hvor det gis opp til 80% rabatt.

I forbindelsen med kampanjen har vi åpnet BIL butikk i Klubblokalet med dei mest vanlige produktene i BIL kolleksjonen.
Her kan dere prøve klærne, få trykt på initialer og navn og få med dere varene hjem, så langt lageret rekker.
I BIL butikken finner du også ekstra gode tilbud på utvalget varer.

BIL butikken i Klubblokalet er åpen:

man 19. april kl. 15-18
tor 22. april kl. 17-19
tor 29. april kl. 17-19
tor 6. mai kl. 16-18
tir 11. mai kl. 17-19

Vi ønsker dere en flott vår og gleder oss til å se dere på trening med nye flotte Macron produkter.