Vestland Gymnastikk og Turnkrets i samarbeid med Bremnes IL turn arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Kurset er beregnet på de som er nye i trenerrollen, foreldre som ønsker å hjelpe til, medtrenere under 15 år, barnehageansatte og skoleansatte som ønsker å tilby aktiviteter i gymsal/ haller.

Kursinnhold:
Kurset gir en innføring i følgende temaer: medtrenerrollen, barn som slår seg, sikring og mottak av grunnleggende elementer, stasjonsarbeid og apparatløyper, idrettens barnerettigheter og bestemmelser og barneidrett, musikk og rytmeleker og bruk av småredskaper. 🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️

Hvis du ikke allerede har tatt Trenerattesten, anbefales det at denne gjennomføres før kursstart.

Dato: lørdag 15. april

Tid: kl. 10-16

Trenerutvikler: Sandra Holgersen

Påmelding: https://gymogturn.no/arrangement/medtrenerkurs-bomlo/

Det er 20 ledige plasser. Her er det førstemann til mølla prinsippet.

Påmeldingsfrist: 25. mars 2023

Velkommen! 😊