Kjære medlemmer,
Breddeidretten har blitt hardt rammet i siste 2 måneder, helt siden koronakrisen startet. Hallene ble stengt, treningene stoppet og alle arrangementer ble avlyst. Plutselig ble hverdagen snudd på hodet. Realiteten er ikke annerledes for Bremnes IL. Vanlige inntekter faller bort, mens regninger strømmer fortsatt inn. Gode nyheter er at strenge krav begynner å løsne litt og vi kan forsiktig åpne opp for stadig mer aktivitet. Vi er svært takknemlige for den fantastiske innsatsen som trenere og andre frivillige legger ned, både i denne uvanlige tida og ellers.

Vi gleder oss til den dagen viruset er borte og det kan igjen bli kamper, stevner, turnoppvisninger og enda kjekkere treninger. Men, for at vi skal klare å komme oss gjennom denne krisen, er vi helt avhengige av deres støtte.

Det er flere måter å hjelpe klubben på:

  • du kan bli støttemedlem – trykk her
  • betale treningsavgift
  • vippse et vagfritt beløp på 34355
  • bli grasrotgiver
  • delta i våre arrangementer

Tusen takk for deres bidrag!